Натуралната козметика е удивителна със своята същност. Попаднала в ръцете на хора с познания умело превръща чистите натурални съставки в продукт, удобен за използване, но все още пазещ природата в себе си. Ние вярваме, че природата ни е дала всичко, от което се нуждаем, за да поддържаме здравето си - това на кожата и на цялото ни тяло.


Натуралната козметика печели все повече фенове и посланици на здравословния начин на живот. Но не можем да отречем и факта, че преминаването от обикновена (бяла) към органична такава не е лесно. Нужно е да свикнете с усещанията, с нанасянето й, с маслата, да откриете вашето и да бъдете търпеливи. Тогава резултатът не закъснява и повярвайте ни, никога повече няма да погледнете назад към козметиката с химия. 


За да отговорим на все по-завишените очаквания на нашите мили клиенти разработихме матиращ минерален крем с вложена минерална мика, която се адаптира към всеки цвят на кожата като изравнява тена на лицето. Натурална козметика, която създава съвършен завършек и то с моментален резултат. 


Първите две пробни партиди (все още без аромат от етерични масла) са вече готови. Но имаме нужда от вашата помощ, за да завършим това уникално козметично средство. За да го направим съвършен за вас искаме мнението ви. 

-Ако желаете да го тествате, моля свържете се с нас, като изпратите съобщение. ПИШЕТЕ ТУК

-Добавете бележка #new или "ИСКАМ МАТИРАЩ КРЕМ" към поръчката си, за да го добавите към закупените артикули в сайта ни.

-За всяка обратна връзка с препоръка, коментар и впечатления от използването на матиращия минерален крем ще получите отстъпка от редовната цена на вече напълно завършения крем

-Подканваме ви да се включите и в нашата игра, в която 5-ма ще спечелят 5 бурканчета (очаквайте)


Какво по-хубаво от това да започнете новата година като козметични анализатори и участвате в създаването на нов продукт от любимата ви марка натурална козметика.


КУПУАСУ - чудодейното масло от дъждовните гори на Амазонка

Кокосовият пъпеш, както го наричат местните е един от основните хранителни източници на Бразилия. Растението е от рода на какаото, а аромата му включва нотки на шоколад и ананас. Използва се широко в готварството за приготвяне на ястия и сладкиши. Маслото е и тайната на бразилките за поддържане на своята уникална красота на лице, тяло и коса.

Подхранващото масло от купуасу съдържа Омега 6 и 9 мастни киселини. Хидратиращите му функции се обуславят от факта, че задържа 4-5 пъти повече вода от собственото си тегло. Богато на фитостероли.

  •  Омекотява
  • Хидратира
  • Подхранва
  • Възстановява
  • Тонизира
  • Подобрява еластичността
  • Изглажда бръчките

Маслото от купуасу е основна съставка в новия ни матиращ минерален крем, а вложената минерална мика се адаптира към всеки цвят на кожата като изравнява тена на лицето.


Състав: масло от купуасу, масло от семки на диня Калахари, масло от Златна жожоба, пчелен восък, алое вера, растителен витамин Е, минерална мика.


Редовната цена на крема за 50 мл ще бъде 39 лв.

Цена на тестер 20 мл - 12 лв с молба за обратна връзка.

Вече получихме отзиви: ТУК