МЕНЮ
Количка

За нас

Създадохме „Лидкор“ от любов и загриженост към семейството ни, приятелите ни и всички Вас, с идеята да изхвърлим химикалите от ежедневието си. Всички предлагани от нас продукти са изработени от натурални съставки - сурови студено пресовани растителни масла, билки и етерични масла. Предлагаме Ви качествена балансирана алтернатива директно от природата за ежедневна хигиена и грижа за кожата, защото вярваме че природата е създала всичко от което имаме нужда.

Мисията ни е да Ви информираме как да останете здрави и красиви, как да се погрижите за себе си и семейството си, като използвате натурални продукти запазвайки природата около себе си. 

Продуктите на Лидкор са изцяло ръчно изработени в лабораторни условия със 100% натурални съставки, повечето от които са с органичен характер. Всеки продукт изобилства от лечебни, подхранващи и полезни вещества. Кремовете от златната и билковата серия за лице, серумите, мусовете за тяло, сапуните, душ геловете, ексфолиантите подхранват кожата в дълбочина, като й доставят жизнено важни вещества и я поддържат млада и сияйна. Използваните екстракти от билки се приготвят в нашата лаборатория при контролирани условия и са в помощ на всеки кожен проблем или болки в тялото.

Натрупаните знания и опита на екипа ни са гаранция за компетентност, а качеството е основен приоритет в производството ни. Подбираме внимателно всяка съставка и проверяваме маслата преди да ги вложим. Използваме щадяща технология, която запазва в максимална степен качествата на суровините в крайния продукт. В нашата лаборатория експериментираме, тестваме и създаваме нови рецепти на продукти с български лековити билки като съчетаваме науката с баланса, който само природните съставки могат да осигурят. Стремежът на екипа на „Лидкор“ е да осигури най-добрия продукт и най-подходящото решение за всеки клиент.

Преди години аз, самата, използвах масова козметика, като на моменти подбирах и реномирани марки. За съжаление масовата козметика съдържа над 13000 различни химикала, но аз рядко обръщах внимание на съставките изписани на етикета. Проучвания сочат, че жените използваме средно по 12 козметични продукта на ден, което ни излага на 168 химикала (повечето от които токсични). Човешката кожа е динамична, жива тъкан, която цялостно или частично абсорбира всичко нанесено върху нея – средства за измиване и почистване, овлажнители, кремове, маски, грим и др. Повече от 60% от козметиката, която нанасяме ежедневно, прониква през кожата и попада директно в кръвта, а оттам достига до всички значими органи в тялото.

Какво е решението? Използването на натурални растителни масла и лечебните свойства на билките са познати още от древността. В растителния свят откриваме множество природни средства, с които можем да се борим със стареенето на кожата или да лекуваме различни кожни проблеми. Можете да приготвите сами домашна козметика за себе си и близките си или да се доверите на чистата ръчна козметика, приготвена в лабораторни условия от професионалисти и висококачествени внимателно подбрани суровини. Ние от „Лидкор“ изучаваме свойствата на маслата и качествата на различните билки, подбираме ги внимателно и ги съчетаваме в безценни продукти за ежеднвена грижа за лице, тяло и коса. Не използваме синтетични или химични съставки.

Людмила Стойчева