МЕНЮ
Количка

Блог RSS Feed

21 ян. История в търсене на съвършения резултат
4 1481
Натуралната козметика е удивителна със своята същност. Попаднала в ръцете на хора с познания умело превръща чистите натурални съставки в продукт, удобен за използване, но все още пазещ природата в себе си. Ние вярваме, че природата ни е дала всичко, от което се нуждаем, за да поддържаме здравето си - това на кожата и на цялото ни тяло.Натуралната к..
10 ян. Почиствате ли кожата си правилно?
0 441
Често измиваме лицето си сутрин единствено, за да се събудим, а вечер изморени си лягаме набързо. Забързаното ни ежедневие е удобно извинение да загърбим грижата за кожата си, но дори и малкото усилие в дневната рутина ще ни възнагради със сияеща и здрава кожа.Правилното почистване на кожата е ключова стъпка към стремежа ни за съвършена кожа. Предл..
06 ян. Козметика БЕЗ ВОДА – тенденция, която носи здраве и красота
БГ Лидкор 1 477
Вероятно сте си задавали въпроса: Какво означава етикетът „БЕЗ ВОДА“? В следващия материал ще се постараем да отговорим на още Ваши въпроси, но и ще започнем дискусия повдигаща важни теми: Даваме ли си сметка какъв продукт получаваме срещу изхарчените пари? Познаваме ли технологията на производство на любимите си козметични брандове? Знаем ли от ка..
07 дек. Лаборатория ЛИДКОР следва стандарта за ДОБРИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРАКТИКИ (GMP)
БГ Лидкор 0 332
GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP) е система от принципи и правила, които гарантират правилното протичане на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт. Това е стандарт, който гарантира, че продуктите се произвеждат, съхраняват и контролират постоянно в съответствие с определени изисквания. GMP е стандарт, който изиск..
19 ноем. Органичната козметика - защо да я предпочетем: 60% от това, което нанасяме по кожата си, отива директно в кръвта
БГ Лидкор 0 465
Людмила Стойчева е на 49 години, споделя, че преди три години е напуснала голям успешен бизнес, за да се посвети на своето хоби и да постави началото на изграждането на собствен малък бизнес, донесъл и голямо удоволствие и удовлетворение - т.нар. ядлива козметика. Людмила създава първата във Варна лаборатория за най-високия клас органична козметика..
24 март Защо да изберем натурален сапун?
БГ Лидкор 1 1349
Защо да изберем натурален сапун?Кожата Ви определено ще усети разликата.Сапуните са навсякъде около нас - в супермаркета, дрогерията, в специализираните магазини за козметика и парфюмерия, в био магазините. Откриваме ги в различни форми, парфюмирани, без аромат; хидратиращи, подхранващи, антибактериални,... Сапунът е част от ежедневието ни - за лиц..
30 дек. 10 СЪВЕТА КАК ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА С ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ
БГ Лидкор 0 1316
Имате желание да загърбите традиционната козметика? Любопитни сте да опитате натурална козметика? Решили сте да изключите химията от ежедневието си или пък в навечерието на Нова година сте решени на революционен обрат в ежедневните си ритуали и хранене? Но имате притеснения и дори страхове как да го направите и как да направите правилния избор на п..
20 май КАК ДА ПРЕДПАЗИМ КОЖАТА СИ ОТ СЛЪНЦЕТО
БГ Лидкор 0 1049
Лятото наближава и все повече ще излагаме кожата си на парещите слънчеви лъчи. Наред с традиционните съвети да не стоим навън между 11 и 15 часа, да носим шапка, очила и леки светли материи от естествени материали е добре да се използва и слънцезащитен крем или масло. Слънцето излъчва три вида радиация - видима, ултравиолтова и инфрачервена. Инфрач..
20 ян. 15 ЛЮБОПИТНИ СЪВЕТА ПРИ АКНЕ
БГ Лидкор 0 1277
Акнето е неприятен кожен проблем и трябва да му се влияе вътрешно и външно. Ето няколко съвета как да си помогнете в борбата срещу акнето. 1. Спортуване в затворени и топли помещения - ако сте склонни към акне последното нещо, което искате да направите е да се мариновате в собствената си пот. Избягвайте затворени топли пространства за своята ..
07 ян. Грижа за кожата през ЗИМАТА
БГ Лидкор 1 1351
Студеният вятър и ниските температури изсушават кожата през зимата. Състоянието на кожата се влошава и от рязката промяна на температурата между вътрешните помещения и околната среда. През този период на годината кожата се нуждае от по-активно подхранване, тъй като сухотата се дължи основно на загубата на липиди в повърхностния слой на епидер..
01 окт. 60% от това, което нанасяме на кожата си прониква в кръвта ни
БГ Лидкор 0 1052
Днес искам да Ви предложа статия публикувана на 4 юли 2017 от Еywardrobe. Отделете време и се информирайте, защото ние от Лидкор вярваме, че всеки един от нас има право да взема информирани решения.КАК ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА И ТЯЛОТО НИ МОЖЕ ДА МУ НАНЕСЕ ДЪЛГОТРАЙНИ ВРЕДИ АКО КОЗМЕТИКАТА НИ НЕ Е ОТ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИПреди години аз самата използвах масо..
01 окт. Изключителните качества на маслото от карите (shea)
БГ Лидкор 0 961
Здравейте,Днес искам да Ви представя любимото ни масло карите, наричано още ший (shea). Днешният пост ще е малко по-дълъг, но ние от Лидкор даваме 6 звезди на каритето и вярваме, че информацията за качествата му си заслужават няколко минути повече от Вашето време.Това масло се извлича от костилката на плода на африканското дърво ший (shea) и е обяв..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)